Od začátku roku do konce dubna jsme nabídli osm různých druhů pokrmů tak, aby strava byla pestrá, vyvážená a odpovídající zásadám akademické výživy. Jednalo se např. o:
Úvod do problematiky elektronických informačních zdrojů
Kulinářské kouzlo jednoduchosti – odlehčená varianta pro všechny, kteří se na gurmánskou dráhu vydali teprve nedávno, nebo se chtějí pro osvěžení vrátit ke kořenům.
Informační zdroje pro humanitní vědy
Harmonická kombinace vybraných lahůdek, která osloví všechny milovníky literatury, umění, historie, lingvistiky, filozofie a dalších vznešených společenských věd.
Informační zdroje pro technické a počítačové vědy/Informační zdroje pro ekonomické vědy/Informační zdroje pro chemické vědy
Nejen společenskými vědami je člověk živ, takže tu máme něco i pro gurmány upřednostňující vědy technické, počítačové a v neposlední řadě i ekonomické či chemické.
Citační rejstříky a citační ohlas vědeckých článků
Rafinovaný pokrm pro náročné labužníky složený z vybraných surovin jako jsou Web of Science, Scopus, h-index a impakt faktor, okořeněný návody KDE, JAK a PROČ.
RefWorks
Lahodný mix praktických ukázek a návodů, jak si pomocí nástroje pro správu bibliografických citací zjednodušit práci při shromažďování a zpracovávání odborných článků.
Web of Knowledge - novinky a Book Citation Index
Chcete vyzkoušet nové příchutě takových hitů naší kuchyně jako je Web of Science či Journal Citation Reports? A láká Vás unikátní tajná receptura na kulinářský zázrak zvaný Book Citation Index? Nejcitovanější časopisy, ale teď už i KNIHY na Vás čekají!