Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

Přesnou shodu pište do uvozovek

vnitřní dvůr objektu UPa na nám. Čs. legií – prosinec 2011

V lednu 2012 bylo dokončeno armování železo-betonové desky, probíhaly přípravné práce pro technologické rozvody a také probíhaly práce na opravách štukové výzdoby. 

vnitřní dvůr objektu UPa na nám. Čs. legií – začátek ledna 2012

Na podzim 2011 byly postupně prováděny doplňující stavebně-technické průzkumy, kterými byly zjištěny objektivně nepředvídatelné skutečnosti, jež mají vliv na plnění realizačního i finančního harmonogramu stavby. V současné době je většina těchto skutečností vyřešena a jakmile dojde k odsouhlasení příslušných Technických listů změny a uzavření dodatků ke Smlouvě o dílo poté bude moci zhotovitel stavby zahájit příslušné práce. 

vnitřní dvůr objektu UPa na nám. Čs. legií – začátek listopadu 2011

V prosinci 2011 probíhaly zemní práce pro přístavbu, dále probíhaly opravy fasád, opravy krovů a komínů a byla dokončena betonáž anglických dvorků.

vnitřní dvůr objektu UPa na nám. Čs. legií – konec ledna 2012 – Práce probíhají i za nepříznivého počasí.

Vlastní stavební část rekonstrukce budovy, která je stěžejní částí projektu Univerzitní IT pro vzdělávání a výzkum – UNIT (reg. č. CZ.1.05/4.1.00/04.0134), který je financován z fondů Evropské unie, by měla být dokončena v létě roku 2012.  

Více informací o projektu a fotografie z průběhu rekonstrukce naleznete na webových stránkách projektu http://projekty.upce.cz/unit/index.html

Ing. Hana Hronová
finanční manažer projektu

Miluška Janáková
inženýrská činnost